avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdut carte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdut carte munca

Am pierdut cartea de munca.Cum dovedesc ca am muncit....ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 29 Decembrie 2013
Daca v-ati pierdut carnetul de munca atunci :
- publicati in Monitorul Oficial pierderea acestuia.
Art.279 C.mun.
...
(5) Anuntul privind pierderea carnetelor de munca emise in temeiul Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a.

- dupa publicarea pierderii , solicitati fostilor dvs angajatori eliberarea de adeverinte de vechime pentru perioada lucrata.

Daca fostii dvs angajator nu mai exista , atunci va adresati :
- Directiilor Judetene ale Arhivelor Nationale daca acestia apartineau sectorului public

- ITM-ului , daca acestia erau din sectorul privat.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca ka3esz ka3esz Buna seara. Carte de munca pierduta la ultimul angajator. Ce sansa si posibilitati am de a recupera (intr-o forma legalizata) anii munciti pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Mama mea a pierdut cartea de munca original. unde ... TMMonica TMMonica Bună ziua .Mama mea a pierdut cartea de munca original ... Unde am putea găsi o copie sau vechimea după cartea de munca....la casa de pensii nu vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dulf dulf Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul ... (vezi toată discuția)