avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista cerere pe piata pentru paine de casa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista cerere pe piata pentru paine de casa?

merita sa incep productia de paine de casa in cuptor pe lemne traditional?precizez ca am spatiul unde sa desfasor aceasta activitate,nar interesa ce fel de avize as avea nevoie si ceva preturi de vanzare si binenteles rulajul minim pe zi pentru a putea avea un profit decent
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 21:55, 22 Ianuarie 2014
Buna ziua!
Cred ca v-ar fi necesar un studiu de piata (suna pompos, dar cam acolo s-ar incadra) pt ca depinde f mult de zona in care vreti sa va desfasurati activitatea....Cel mai bine intrebati-va prietenii, rudele, vecinii, oamenii pe strada, daca ar fi interesati de un astfel de proiect in zona si cat ar fi dispusi sa plateasca pt o paine realizata prin metode traditionale.
De asemenea, trebuie sa va ganditi unde vreti sa o comercializati: la sediul d-voastra, unde o produceti? sau si in alte magazine? Daca doriti sa o comercializati in alte magazine, intrebati in respectivele magazine daca ar fi interesati de oferta d-voastra, iar daca da, care ar fi conditiile (rulaj, pret, etc.).
In acest mod cred ca veti obtine informatii personalizate, pt ca in comert nimic nu este universal valabil....
In ceea ce priveste autorizatiile, sigur aveti nevoie de Aut. sanitara, sanitar-veterinara (probabil), PSI...., se asemenea, va trebui sa obtineti si licenta de fabricatie, pt ca lucrati in productia alimentara.....si probabil mai sunt....
Numai bine si mult succes in demersul d-voastra va doresc!
p.s. eu as cumpara daca as trece pe langa cuptorul d-voastra in drumurile mele zilnice...:D
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l., Consultant protectia mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri produs mitazizu mitazizu merita sa incep productia de paine de casa in cuptor pe lemne traditional?precizez ca am spatiul unde sa desfasor aceasta activitate,nar interesa ce fel de ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Ce fel de autorizatii am nevoie si unde trebuie sa ma adresez MAEWAN MAEWAN Buna, Ma poate ajuta cineva cu privire la autorizatiile de care am nevoie pentru a-mi deschide un supermarket si unde trebuie sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)