avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri produs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri produs


merita sa incep productia de paine de casa in cuptor pe lemne traditional?precizez ca am spatiul unde sa desfasor aceasta activitate,nar interesa ce fel de avize as avea nevoie si ceva preturi de vanzare si binenteles rulajul minim pe zi pentru a putea avea un profit decent

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:05, 3 Ianuarie 2014
aviz de la DSP si DSV
Dupa cum v-a mai recomandat si altcineva zilele trecute pe acest forum, nu cred ca va v-a pune nimeni aici la dispozitie un plan de afaceri. In cel mai bun caz cred ca doar va poate recomanda sa parcurgeti personal pasii de a va documenta in regiunea in care intentionati sa vindeti daca produsele pe care intentionati sa le oferiti au cautare, daca mai sunt si alti producatori in zona, sa vedeti care e legislatia privind autorizarea, producerea si desfacerea acelor produse, sa vedeti care sunt costurile materiilor prime, utilitatilor, a fortei de munca si , in final sa vedeti la ce pret de productie puteti scoate marfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista cerere pe piata pentru paine de casa? mitazizu mitazizu merita sa incep productia de paine de casa in cuptor pe lemne traditional?precizez ca am spatiul unde sa desfasor aceasta activitate,nar interesa ce fel de ... (vezi toată discuția)
Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)