avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozit en gros
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozit en gros


cum as putea sa deschid un depozit en gros intr-o comuna?forma juridica ,adaosuri comerciale ,un rulaj minim(lei),numarul minim de consumatori finali(precizez ca distanta pana la orasul cluj-napoca este de 45 km)va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:47, 4 Ianuarie 2014
Aveti nevoie de o forma legala in care sa va desfasurati activitatea (societatea comerciala sau Pfa, II etc.) si de spatiu pentru depozit pe care sa-l autorizati in acest sens. Nu conteaza ce adaosuri comerciale practicati sau ce rulaj minim lunar inregistrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit en gros mitazizu mitazizu cum as putea sa deschid un depozit en gros intr-o comuna?forma juridica ,adaosuri comerciale ,un rulaj minim(lei),numarul minim de consumatori finali(precizez ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari oprea_rodica68 oprea_rodica68 1.ce adaos comercial maxim poate practica un pfa dar un depozit en-gros?trebuie depusa declaratie la finante ptr cota de adaos comercial practicat? 2.un srl ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)