avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma suspendata de mai mult de 3 ani, fara ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma suspendata de mai mult de 3 ani, fara activitate- incotro ?

Buna ziua

Va supun atentiei situatia unei firme suspendate, perioda de 3 ani a expirat, depune declaratii, bilant, etc. Nu are datorii la bugete, furnizori, etc. Nu a fost reactivata deoarece activitatea productiva pe care o desfasura nu mai avea cerere pe piata si nu a avut resursele financiare de reorientare. Din lipsa resurselor banesti , administratorului unic nu inchide firma.
Va rog sa-mi dati un sfat pentru inchiderea ei fara costuri, mai ales ca ar trebui ca pentru declaratia 101 trebuie platit un consultant fiscal, mai nou !
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 11:23, 11 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Recomand procedura de dizolvare-lichidare.
Costuri aprox. 500 lei (daca nu s-au mai modificat intre timp )

Pasii de urmat:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma suspendata din oficiu de onrc? sinbad sinbad buna ziua am o firma actualmente suspendata si care figureaza cu stoc de marfa. declaratiile fiscale au fost depuse la zi. ce se intampla daca decid ca nu ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma doinaradicof doinaradicof Buna ziua, Am o societate comerciala infiintata in 2007., cu sediul social in Slobozia, jud Ialomita. Am desfasurat cateva luni de activitate iar in august ... (vezi toată discuția)