avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract valabil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract valabil?

bunicii au cumparat de la o persoana fizica un teren in anul 2010.au incheiat doar un contract de mana cu un martor.la incheierea contractului au platit jumatate din valoare,cu specificatia ca restul il achita la incheierea contractului la notar.persoana vanzatoare a plecat din tara si nu sa finalizat contractul.va intreb daca mai are ceva valoare contractul de mana si ce am putea face sa il trecem macar in registru agricol pe pozitia cumparatorului?va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ma aflu ... Crist7528 Crist7528 Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ma aflu . In urma cu aproximativ 40 ani Bunicul meu a cumpărat jumătate dintr-un teren cu contract de ... (vezi toată discuția)
Teren agricol cumparat cu chitanta de mana in 1998, vandut de 2 ori de proprietar emi2014 emi2014 An anul1998 am cumparat un teren agricol extravilan cu uncontract de mana cu martori la pretul de 900 ron.la acea data i-am dat vanzatoarei suma de 600 ron. ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate mbm76 mbm76 Bunicii mei au cumparat un teren in 1962 si au facut doar o chitanta de mana cum unul vinde si celalalt cumpara, dar, fara martori si chitante cum au ... (vezi toată discuția)