Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire contract de subinchiriere

Buna ziua,

Am un contract de subinchiriere intre doua firme, care a expirat in iunie 2007.

Vreau sa fac un act aditional in care sa prevad ca durata contractului este de 36 de luni (voi mentiona exact perioada de incepere si de incheiere).

Mentionez ca in spatele acestui contract de subinchiriere exista contracte valabile de inchiriere pe perioada celor 36 de luni.

Este legal sa trec in anexa durata de 36 de luni?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:48, 10 Aprilie 2009
da, este in regula daca in aditional mentionati datele respective.
Multumesc pentru raspuns :)
SIGUR CA ESTE IN REGULA
Prea legal nu este atata timp cat actul pe care doriti sa-l faceti azi, aprilie 2009 va aparea ca fiind redactat in 2005 sau 2006, daca a expirat in iunie 2007...Ceea ce doriti sa faceti se incadreaza in infractiunea de fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata, care se sanctioneaza de Codul penal.
Totul este sa nu stie nimeni iar cele doua firme intre care se incheie contractul sa fie de acord.
Pe noi puteti conta, nu vom spune nimanui nimic...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata gravida in perioada determinata silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Am o angajata care are contract pe perioada determinata ( inlocuieste alte salariata aflata in concediu de crestere copil pana in iunie 2020) care a ... (vezi toată discuția)
Contract determinat beta88 beta88 Am o nelamurire in legatura cu prelungirea contractului pe perioada determinata. Pe scurt mi s.a prelungit contractul determinat de 5 ori pe durata a 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Cim expirat suzy08 suzy08 Buna ziua! Sunt (sau am fost?) angajata la o Primarie cu CIM pe durata determinata pe 46 de luni. Saptamana trecuta, cand s-a dorit introducerea unui act ... (vezi toată discuția)