gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 maties24 
	    	Utilizator

maties24 
	    	Utilizator	    

maties24, utilizator
 maties24, utilizator 	
			 maties24 
	    	Utilizator

maties24 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

maties24 
	    	Utilizator

maties24 
	    	Utilizator	    

maties24	                   

recent am stabilit cu fostul sot un alt program de vizitare in fata avocatilor caci intre timp eu cu fetita in varsta de 4 ani m-am mutat in timisoara cu ... (vezi toată discuția)
	                    maties24	                   

recent am stabilit cu fostul sot un alt program de vizitare in fata avocatilor caci intre timp eu cu fetita in varsta de 4 ani m-am mutat in timisoara cu ... (vezi toată discuția)

nicol26	                   

Buna seara
Ma numesc Nicoleta si am o mare problema cu fosta soacra. Sunt divortata din primavara anului 2008, data de la care sunt sicanata permanent. Si ... (vezi toată discuția)
	                    nicol26	                   

Buna seara
Ma numesc Nicoleta si am o mare problema cu fosta soacra. Sunt divortata din primavara anului 2008, data de la care sunt sicanata permanent. Si ... (vezi toată discuția)

Cluj2	                   

Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)
	                    Cluj2	                   

Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)