avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de mostenire

Cat costa taxa de mostenire care nu s-a facut in termenul legal? Mai precis dupa o persoana care a murit in urma cu 25 ani si dupa care nu s-a facut taxa de mostenire. Cat m-ar costa astazi daca deschid actiunea?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:21, 16 Ianuarie 2014
Impozit pe succesiune platit 1% calculat la valoarea masei succesorale. Onorariu notarului este stabilit in raport de valoarea bunurilor. In caz de neintelegere intre mostenitori va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)
Refuzare prezentare succesiune AnaMihai1 AnaMihai1 Ce se intampla daca unul dintre cei mostenitori nu vrea sa ia parte la succesiune (sa se prezinte)? Exista vreo modalitate prin care sa fie obligata sa-si ... (vezi toată discuția)
Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere succesiune-informatii /costuri DocMadalina DocMadalina Notar sau instanta?Ar trebui sa ma grabesc,daca depasesc termenul de 6 luni o sa intervina alta taxe? (vezi toată discuția)