avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare import cafea solubila
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare import cafea solubila

Buna ziua,

Am incheiat un contract de import si distributie in Romania, de cafea solubila, cu o fabrica din Elvetia. Doresc sa aflu ce documente trebuie sa-mi furnizeze producatorul elvetian, la momentul incarcarii produselor din fabrica. Adica, ce documente trebuie sa prezint la vama si la autoritatile romane. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:31, 17 Ianuarie 2014
Pai e obligatia lui s ale furnizeze.
Oricum faceti operatiunile vamale in Ro ( o sa va ceara vama info pt intocmirea DVI ului) platiti tva in vama si taxe de import. Va recomand un comisionar - scutit mult timp si nervi si cateodata si bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import elvetia Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, As dori daca se poate sa ma informati cum as putea importa din Elvetia in Romania un tir cu marfa. Detin o firma platitoare de tva in Elvetia si ... (vezi toată discuția)
Import cafea solubila din elvetia mihai_b75 mihai_b75 Un producator si exportator de cafea solubila din Elvetia imi spune ca el poate elibera certificatul de origine form A, dar nu poate elibera certificatul EUR ... (vezi toată discuția)
Importuri !!! stefpasca stefpasca Suntem o firma din Romania care am achizitionat o marfa din Elvetia. Marfa a fost vamuita in Austria de catre un transpotator (comisionar), care a ... (vezi toată discuția)