avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru verde masina la firma leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru verde masina la firma leasing

Buna ziua , am o problema la o firma de leasing , respectiv My Car Leasing . Am gasit o masina pe care acestia au finantat-i si mi-au dat-o mie in leasing . Aceasta trebuia inamtriculata in 30 zile de la data cumpararii (13 aug a fost cumparata) si s-au trezit abia acum ca nu e inmatriculata . Intre timp fostul proprietar a recuperat taxa si s-au trezit baietii de la leasing ca masina nu are taxa si m=au sunat pe mine sa o platesc ( 2000 euro ) . Nu mi se pare normal sa platesc eu taxa masinii deoarece nu este prevazut in contract ca eu trebuie sa platesc taxa , nici macar nu sunt proprietarul masinii , momentan o folosesc sub o forma de chirie . Am vorbit cu ei si le-am spus terburile astea si mi-au zis ca in contract scrie ca alte cheltuieli cu masina care apar ulterior ( refacturari casco samd ) se refactureaza catre utilizator....dar asta trebuie facut la inceput ( inamatricularea masinii ) si nu tine de mine sa inmatriculez masina , contarctul nu prevede ca voi avea cheltuieli cu inamtricularea masinii . Ma poate ajuta cineva in situatia asta ? Eventual cineva specializat pe taxe masini , recuperari taxe si chestii de genul acesta . Cei de la firma de leasing spun ca este primul caz de genul pe care-l intalnesc si probabil incearca si ei poate le merge .....daca e nevoie merg in instanta .
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare pentru o masina in leasing radovan82 radovan82 Am terminat cu leasingul la masina si ma intereseaza daca din 3 ian 2012 o sa trebuiasca sa platesc noua taxa auto pentru transcrierea acesteia de pe firma de ... (vezi toată discuția)
Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Imatriculare bulgaria laur007 laur007 Buna, as avea si eu o intrebare adresata celor care au deja autoturism imatriculat in Bulgaria sau oricui ma poate lamuri care ar fi riscul imatricularii la ... (vezi toată discuția)