avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noua taxa de poluare pentru o masina in leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noua taxa de poluare pentru o masina in leasing

Am terminat cu leasingul la masina si ma intereseaza daca din 3 ian 2012 o sa trebuiasca sa platesc noua taxa auto pentru transcrierea acesteia de pe firma de leasing pe acelasi proprietar? (masina mea este din 2006)
Cel mai recent răspuns: oldestwolf2000 , utilizator 17:33, 21 Ianuarie 2012
nu au aparut inca normele de aplicare a noilor taxe... nu cred ca veti plati ceva legat de poluare
multumesc mult
Masina dv a fost inmatriculata in Romania numai ca pe alt nume. Nu cred ca o sa mai platiti taxa de poluare.
Sa inteleg din prevederile art 4. pct 2 din legea 9/2012 ca masinile cumparate in leasing inainte de 2007 nu vor plati aceasta odioasa taxa intru-cat au fost deja inamtriculate pe firma de leasing?
veti plati cu siguranta taxa de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
In legatura cu taxa auto 2012 teddy_dmy teddy_dmy Buna ziua, am o intrebare. Masina este fabricatie 2005 dar cumparata si inmatriculata in 2006 pe leasing. Dupa terminarea leasingului inmatriculata in 2009 pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare clauditza2208 clauditza2208 Buna seara am si eu o problema legata de taxa de poluare .Mentionez ca sunt persoana juridica si detin o masina Dacia Logan achizionata in leasing de la RCI ... (vezi toată discuția)