avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de salubrizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de salubrizare

Am o casa de vacanta in satul Islaz pendinte de comuna Branestri Ilfov care ma someaza sa achit taxa de salubritate in afara locului de domiciliu. Mai mult doresc sa stiu daca pot beneficia de Legea 448/2006 in ideea ca locuiesc in Bucuresti. Va multumesc anticipat pentru raspuns.:(
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 21:14, 22 Ianuarie 2014
Cereti sa vi se dea sa cititi regulamentul de functionare a directiei de salubritate Branesti.Daca in acest regulament nu este stipulata obligativitatea incheierii unui contract de salubritate, nu platiti aceasta taxa.
Si noi detinem o casa de vacanta in Prahova, iar deseurile menajere din cele cateva zile petrecute acolo, le punem intr-o punguta si le luam acasa, la domiciliu. Am solicitat sa mi se prezinte acest regulament, dar nu au putut sa-mi arate unde scrie ca sunt obligata sa platesc pentru o casa locuita cateva zile pe an. Drept pentru care au renuntat sa-mi mai solicite aceasta taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria mi-a mărit taxa de salubritate nejustificat, adăugând la calcul soția și copiii deși ei au domiciliul în oraș și vin aici ocazional. este legal ce s-a făcut? mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Am aflat astazi ca am de plata la primarie o taxa de salubritate pt 3 persoane suplimentar contractului meu de salubritate, din februarie 2017 - ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)
Mediu - deseurile alimentare viorelh viorelh Buna ziua, As vrea sa stiu in ce categorie se incadreaza tipurile de deseu provenite din activitati de debarasare, restaurante, cantine, firme catering, ... (vezi toată discuția)