Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

am si eu o nelamurire

miam luat o masina un ford escoort din 1996 cu motor de 1753cmc iar in urma cu 5 zile am facut RAR-ul cand am avut parte de o surpriza masina mea era Euro 1. Am intrebat chiar si un avocat daca ar fi sa actionez in instanta as avea sanse ssa castig procesul si cand trebuie sa fac sta inainte sau dupa ce platesc taxa. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 08:54, 13 Aprilie 2009
Procesul poate dura iar daca vreti sa folositi masina trebuie platita taxa, actiunea in instanta nu este conditionata de plata acestei taxe.
Presupun ca initial masina a avut Euro 3..... intradevar , se mai intampla in momentul in care se considera ca masina are o anumita uzura si un numar mare de km la bord sa fie aceasta scazuta valoare euro a masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare ford mondeo Myhai007 Myhai007 Buna ziua, miam cumparat un ford mondeo din 2005 emisii co2 166g/km diesel motor de 2198 cm3 tdi. As dori sa stiu cat costa prima inmatriculare. P.s. Este ... (vezi toată discuția)
Masina cu probleme la seria caroseriei Ionut11 Ionut11 Buna ziua! Va scriu o poveste nu prea fericita in legatura cu o masina, inmatrculata in Romania, dar cu ,,probleme''. In urma cu 2-3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)