avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mesaj dublat.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mesaj dublat.

Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean
Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ro.am o saptamana de cind firma de asigurări a vinovatului ma trimite sa depun cerere daune la oficiul central MILANO de daune,care este notat in cartea mea verde pe verso.
Oficiul de daune de la MILANO,afirma ca dosarul de daune,trebuie sa-l pornească firma mea de asigurări din ro.iar firma de asigurări din ro.imi zice ca fiind asiguratcu poliţa RCA si nu cu CASCO ,,ei nu pot porni un dosar de daune.
Firma de asigurări a vinovatului,italiana, susţine ca ei accepta dosar de recuperare a daunelor doar trimis de firma ro.la care sunt asigurat ,cum pot proceda in acest caz?????????????..........

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului geoman geoman am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)