avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, refuz de despagubire din partea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, refuz de despagubire din partea vinovatului

am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la care mia avariat masina destul de grav,am fost la politie am dat declaratiile si mi sa spus sa iau legatura cu firma de asigurari dar cum firmele de asigurari raspund greu la solicitari eu am cerut persoanei care a provocat accidentul sa-mi rezolve problema iar el a refuzat a spus sa ma rezolve asigurarile eu ma gandesc sa-l dau in judecata,ce ziceti e bine?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:09, 26 Aprilie 2013
ati completat formularul de constat amiabil? ati fost la firma la care vinovatul are polita rca? d-voastra detineti asigurare casco?
Buna seara...cel mai bine ar fi sa va prezentati la firma de asigurari unde avea soferul vinovat incheiata polita rca ptr a deschide dosarul de dauna si a va recupera daunele la autovehiculul dvs..politia ce masuri a luat?au fost victime?
victime nu au fost o usoara lovitura cu capul de geam
pai a-ti fost la spital ptr un certificat medico-legal?puteti obtine si daune morale pe langa daune materiale...
nu am fost la spital si la politie nu am declarat lovitura

am completat formularul astazi sa intamplat nu am fost la firma de asigurare,nu am casco
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Mesaj dublat. nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Solicitare c/val reparatie efectuata pe rca de la asigurat de catre asigurator fica fica In data de 20.06.2007 a avut loc un accident de circulatie intre 2 autoturisme , ambele suferind avarii. In acest eveniment a fost implicat soferul A si ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)