avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidarea

sotia mea si-a depus demisia, cerand in acelasi timp si lichidarea, adica sa i se dea banii la zi si banii pe concediul de concediu neefectuat de la angajare si pana acum. intrebarea mea este: in cat timp este legal sa i se dea acesti bani, care este termenul maxim? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:22, 31 Ianuarie 2014
Potrivit legislatiei in vigoare nu avem reglementata situatia cand se va plati salariul in cazul incetarii raportului de munca ... astfel, devin aplicabile prevederile art.166 alin.1 C.mun., si anume : salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

In speta, data platii salariului , a compensarii in bani a CO neefectuat va fi data platii salariului aferenta lunii urmatoare lunii in care sotia dvs a incetat raportul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale la incheiere preaviz ovi31diu ovi31diu Ma intereseaza cum se platesc drepturile salariale (zile lucrate+CO)-conform legislatiei-la terminarea preavizului sau conform datelor de plata ale salariului ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale la concediere cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Am fost concediata si trebuie sa primesc banii pe conc neefectuat plus plata salariului compensator, avand in vedere ca salariul obisnuit il ... (vezi toată discuția)
Concediata fara nici un motiv andraduca andraduca as dori sa aflu mai multe informati despre obligatiile pe care le are angajatorul atunci cand te concediaza (vezi toată discuția)