avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire venituri
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire venituri

Buna ziua!
Unei persoane care m-a girat la un imprumut i s-a pus poprire pe salariu. Bineinteles ca eu ii platesc sumele datorate dar l-am intrebat ce suma i-a comunicat executorul ca are de platit. Girantul mi-a spus ca la serviciu i-a venit o adresa in care i se pune poprire pe o suma care reprezinta toata datoria pe care eu o am la banca respectiva nu numai cea pentru care m-a girat. A intrebat executoru care i-a spus ca eu am doua imprumuturi si acestea merg "mana in mana". Cum este posibil asa ceva? Daca girez pe cineva si acea persoana mai face un imprumut unde nu il girez automat banca ma baga ca girant ? In ce tara traim?

Alte discuții în legătură

Executor corupt ???? unominfurtuna unominfurtuna in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu ... (vezi toată discuția)
Girant damaschin1962 damaschin1962 Am calitate de girant iar persoana care a facut imprumutul nu a platit o perioada si drept urmare mi s-au pus popriri pe salarii, conturi si mi s-a anulat ... (vezi toată discuția)
Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)