avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru turism

buna ziua,

Am si eu o nelamurire, pentru realizarea de brelocuri, magneti, felicitari etc. pentru turism ce cod caen este necesar ?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:16, 4 Februarie 2014
Dupa parerea mea va incadrati la:

1812 Alte activităţi de tipărire n.c.a.
Această clasă include:
-tipărirea revistelor şi a altor publicaţii periodice, care apar mai rar de patru ori pe săptămână
-tipărirea de cărţi şi broşuri, partituri şi manuscrise muzicale, hărţi, atlase, afişe, cataloage publicitare, prospecte şi alte tipărituri publicitare, timbre poştale şi fiscale, bilete de bancă, cecuri şi alte titluri fiduciare, carduri, albume, agende, calendare şi alte imprimate comerciale, produse de papetărie personalizate şi alte imprimate, tipărire efectuată cu ajutorul presei de tipar înalt, a offset-ului, a fotogravurii, a imprimării flexografice, serigrafice şi a altor prese de tipărit, maşini de multiplicat, imprimante de calculator, maşini de tipărit in relief, inclusiv maşini de tipărire rapida
-tipărirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticlă, metal, lemn si ceramică
Materialul tipărit poseda dreptul de reproducere (copyright).
Această clasă include de asemenea:
-tipărirea de etichete şi plăcuţe metalice prin litografiere, gravare, tipărire flexografică, şi alte metode


Aceasta clasă exclude:
-imprimarea materialelor textile şi a articolelor de îmbrăcăminte, vezi 1330
-fabricarea articolelor de papetărie (agende, registre, registre de conturi, formulare comerciale, etc) atunci când informaţia tipărită nu este principala caracteristică, vezi 1723
-activităţi de editare, publicare, vezi 581

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Cod caen deemer86 deemer86 Buna! Ma intereseaza, daca imi puteti spune, care este (sunt) codul(codurile) caen noi aferente unei firme care desfasoara servicii de publicitate, servicii de ... (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)