avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitatea intr-un apartament si sediul social la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie


Vreau sa deschid un srl cu printare digitala:

Ce documente am nevoie, cod caen??

Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la mediu,sanepid, itm, mentionez ca sunt singurul angajat?
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer1975 , utilizator 12:25, 17 Iulie 2016
Da, punctul de lucru poate fi inregistrat la alta adresa fata de sediul social, inclusiv la un apartament.
Poate va ajuta acest cod caen 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat Aceasta clasa include o gama variata de activitati de copiere, pregatire a documentelor si activitati specializate de secretariat. Activitatile de copiere/imprimare a documentelor incluse aici acopera doar activitati de tiparire intr-un numar limitat de exemplare Aceasta clasa include: -pregatirea documentelor -editarea si corectarea documentelor -dactilografierea si procesarea de texte -servicii suport de secretariat -transcrierea documentelor, si alte servicii de secretariat -scrierea scrisorilor sau CV-urilor -asigurarea inchirierii casutelor postale si alte servicii postale si de corespondenta cum ar fi presortarea, scrierea adreselor, etc. (cu exceptia publicitatii directe prin posta) -fotocopierea -multiplicarea -heliografierea -alte servicii de copiere a documentelor (fara asigurarea serviciilor de tiparire, cum ar fi tiparirea offset, tiparirea rapida, tiparirea digitala, servicii de pre-tiparire Aceasta clasa exclude: -tiparirea de documente (tiparirea offset, tiparirea rapida etc.), vezi 1812 -servicii de pre-tiparire, vezi 1813 -publicitate directa prin posta, vezi 7311 -servicii specializate de stenodactilografiere, ca inregistrarea lucrarilor tribunalelor, vezi 8299 -servicii de stenografie publica, vezi 8299
Detalii pentru inregistrarea la registrul comertului a srl-ului cititi la adresa [ link extern ]
Pot avea punct de lucru unde efectiv sa imi desfasor activitatea in apartament cu aprobarea administratiei si vecinilor sau numai este nevoie de aprobarea lor daca am deja sediu social in alta locatie?

Pot folosi cod caen 1812 pentru printare digitala, afise, postere, brosuri, albume foto, calendare, cataloage foto, flyere, are un regim special de autorizare?

Mentionez ca este vorba de o mica afacere pentru venituri suplimentare nu ceva industrial.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2016
claudiughebauer1975, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curierat pt birouri notariale cameliabanica cameliabanica Buna ziua. As dori sa inffintez o firma care ar avea ca obiecte de activitate servicii de curierat pt birouri notariale si de avocatura, inregistrarea de ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii dintre un pfa si o institutie publica orianadiana orianadiana Buna ziua, un PFA - caen principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management si caen secundar 7021, 7311 si 8211 incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Firma de legalizari si apostile andramar andramar Buna ziua! Vreau sa imi deschid o firma de Legalizari si Apostilari (ma refer la pregatirea dosarelor clientilor pt obtinerea apostilelor si ... (vezi toată discuția)