tot nu am inteles cum pot sa dau in judecata prefectura daca incerc sa inmatriculez masina fara a plati taxa .adica sa merg sa-mi inmatriculez masina fara a plati taxa iar ei ma refuza pe motiv ca nu am platit aceasta taxa. Intrebarea e ei sunt obligati sa-mi dea motivul in scris pentru care a fst respins dosarul . va rog sa ma lamuriti si pe mine . Va multumesc
Fie va adresati instantei de judecata in vederea anularii taxei de poluarea (in sensul neplatii totale a acesteia ) , fie o platiti , va adresati instantei de judecata , iar , in eventualitatea castigarii unui proces , vi se va restitui .
Solicitati in scris refuzulul inmatricularii , in vederea prezentarii acestuia instantei , pt neplata taxei auto.
Dintre motivele de anulare amintesc : neconcordonta cu dispozitiile Codului Fiscal , neconstitutionalitatea acesteia, descurajarea importului de bunuri , efectul discriminatoriu al acestia .....
Succes.;);) Aveti nevoie de un aparator competent , dedicat profesiei , si motivat , in vederea anularii taxei auto.
Taxa auto
ghe_elena
Am o masina adusa din Germania pe care vreau sa o inmatriculez in Romania.Din cate am citit aceasta taxa a fost anulata printro lege promulgata de Traian ... (vezi toată discuția)