avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua,
In cazul unui malpraxis in cat timp ma pot adresa Colegiul Medicilor?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:35, 9 Februarie 2014
Nu este evidentiata o anumita perioada de timp. Cel mai corect este sa va adresati cat mai repede posibil de la momentul producerii situatiei suspectate de malpraxis si sa puneti la dispozitia comisiei toate documentele pe care le detineti si care va sustin punctul de vedere.
ce acte sunt necesare?
Fisa medicala/ dosarul medical de la prezentarea dvs. la spital si pana la externare, cu mentiuni despre diagnostic, afectiuni, operatii, etc. care sa poata fi verificate pentru a se stabili daca este vorba de un malpraxis, tratament medical efectuat, tratament de recuperare, etc.
O simpla sesizare, pe baza unei suspiciuni a dvs. ca este vorba de malpraxis, poate fi avuta in vedere de catre colegiul medicilor doar ca o banuiala neintemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnosticarea nereala a pacientului constituie malpraxis sau abuz in serviciu? VABRALSI VABRALSI 1.- Medicilor din unităţile sanitare, publice sau private, le sunt aplicabile prevederile codului penal pentru funcţionarii publici sau pentru simpli ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)