avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere executare judecatoreasca: stadiu procesual: fond
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere executare judecatoreasca: stadiu procesual: fond

in iullie 2013 am solicitat unui executor judecatoresc o executare judecatoreasca si pe acest site: www.portal.just.ro am gasit dosarul cu urmatoarea descriere:
Nr. unic (nr. format vechi) :
Data inregistrarii 20.06.2013
Data ultimei modificari: 23.12.2013
Sectie: Judecatoria sect 3
Materie: Civil
Obiect: încuviinţare executare silită
Stadiu procesual: Fond

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet C încuv. ex. silita (15)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 17.07.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 17.07.2013

Din motive de privacy, am sters numarul dosarului.
Imi puteti explica mai exact in ce stadiu este si ce anume se va intampla in continuare?
Cel mai recent răspuns: bea90trice , utilizator 12:48, 13 Februarie 2014
s-a incuviintat executarea silita - scrie clar :)

cale de atac: contestatie la executare
Dar cu executorul ati discutat? Sunt 7 luni de atunci. E posibil sa fi facut contestatie la executare, dar ati vedea-o tot acolo. In cazul in care nu s-a facut,s-a continuat cu executarea, vorbiti cu executorul.
tocmai de aceea am apelat la acest site, executorul nu imi mai raspunde la mail-uri si la telefoane din iulie. mi se pare o lipsa de profesionalism. ce ar trebui sa fac, in acest caz, si cum pot afla in ce stadiu este, de fapt, aceasta cerere de executare?
Multumesc!
Trebuie sa luati legatura cu executorul pe care l-ati imputernicit pentru aceasta executare si s averificati ce demersuri legale a facut in dosar pentru recuperarea sumei.

Nu trebuie sa lasati s t reaca mai mult de 6 luni de la data ultimului act de executare ca sa nu fiti in pericol de perimare a dosarului de executare. Dvs in calitate de creditor trebuie sa staruiti in efectuarea executarii, altfel riscati sa nu va puteti recupera banii.
Daca au trecut 7 luni si nu s-a facut nimic, s-a cam dus. Ati fost la el, mai are birou acolo? Mai exista?

Alte discuții în legătură

Încuviinþare executare silitã cretunatalia cretunatalia am facut un credit pentru o cunostinta,iar astazi am aflat ca nu si-a platit ratele si ca pe numele meu exista la judecatorie o Încuviinţare executare ... (vezi toată discuția)
Prescriptie/perimare la încuviinţarea executarii silite credit bancar. glteca glteca Buna ziua. In anul 2006 am luat un credit bancar pe o perioada de 10 ani. Ultima rata pe care am putut sa o achit a fost in luna Noiembrie 2007. Dupa care ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ContSters425629 ContSters425629 Din luna august 2014 mi-a fost pusa in executare 1/3 poprire pe salariu la firma angajatoare , care pana in decembrie 2016 au fost retinute sumele poprite. La ... (vezi toată discuția)