avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Încuviinþare executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

Încuviinþare executare silitã

am facut un credit pentru o cunostinta,iar astazi am aflat ca nu si-a platit ratele si ca pe numele meu exista la judecatorie o Încuviinţare executare silită din anul 2009.Cum trebuie sa procedez ,vreau sa sting debitul si nu stiu valoarea,dosarul fiind preluat de o firma de recuperare?

multumesc
In incheierea de incuviintare a executarii silite de la Judecatoriei sunt trecute datele referitoare la dosarul de executare - nume executor judecatoresc. Luati legatura cu acesta si verificati suma datorata.
Executarea silita din 2009 poate fi deja perimata. Este ciudat ca aflati acum de o executare inceputa in urma cu 2 ani. Sunteti sigura ca datele sunt corecte? Cu siguranta ati primit somatii si/sau notificari de la banca si/sau societatea de recuperari. Nu este mentionata suma in ele?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
ContSters199098, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa perimare/prescriere Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va expun spre analiza urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati cu o indrumare: - credit contractat la o banca (ifn) in data de[b] ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)