Vrea sa intreb in cazul unui accident cu victima , care viteza se ia in considerare la dosar : cea cu care ma deplasam la momentul accidentului sau cea de evitare . Intr-o seara de iarna ma deplasam pe un drum cu doua benzi de circulatie pe ambele sensuri Si cu limita maxima admisa pe acel sector de drum de 70 km/h , fiind seara nu am vazut persoana decat in ultimul moment aproape de axul drumului , el traversa de la stanga spre dreapta pe directia mea de mers , atunci am franat puternic si am tras brusc in dreapta de volan lovindul cu usa stanga spate , iar masina a continuat traiectoria si am intrat in sant . De mentionat ca locul impactului a avut loc pe banda mea de mers cea de langa axa drumului si persoana in cauza a decedat la spital din cauza traumatizmelor suferite precum si stari de sanatate (avand cancer la plamanii) si o stare avansata de ebrietate de 2,2% . Multumesc pt orice raspuns pe care mi-l puteti oferi.
Accident
ciprian2017
Buna ziua ,
Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)