avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament, certificat IML
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament, certificat IML

Este obligatorie sau optionala obtinerea certificatului medico legal psihiatric de la IML pentru intocmirea unui testament ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 12:09, 14 Februarie 2014
optionala...dar acoperitoare in caz de nevoie
daca testatorul are o varsta mult inaintata, oricum notarul va cere si prezenta a 2 martori la discutia preliminara si la autentificarea testamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă această adeverință medicală ce instanța de apel a ... nicu_eden nicu_eden Dacă această adeverință medicală ce instanța de apel a dispus suspendarea judecarii cauzei în dosarul civil, până la darea unei soluții definitive ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nu am copii, dar am parinti in viata. doresc sa las ... Diana.Swan Diana.Swan Buna ziua! Nu am copii si nu am frati, dar am parinti in viata. Doresc sa las un testament in favoarea sotului meu, sa fie legatar universal asupra tuturor ... (vezi toată discuția)
Autentificare testament mihaelamariaana mihaelamariaana Tatal meu are 80 de ani si vrea sa-mi faca un testament. El poate sa semneze dar scrie foarte urat si nu se intelege. Cum putem rezolva la notariat, avand in ... (vezi toată discuția)