avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Doresc un raspuns urgent - exmatriculare eleva ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Doresc un raspuns urgent - exmatriculare eleva insarcinata

Sunt eleva in clasa a 11 a la un Liceu cu Program Sportiv ,si sunt insarcinata in luna a 5 a .Mi s-a spus ca nu mai am dreptul sa urmez cursurile acestui liceu pentru simplul fapt ca sunt insarcinata , iar liceul este vocational (sport) .doresc sa stiu daca scoala are dreptul sa ma exmatriculeze.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:02, 17 Februarie 2014
Este hazardat a emite raspuns fara a cunoaste in detaliu regulamentul de ordine interioara al unitatii scolare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)
Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)