avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe contul bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe contul bancar

Buna ziua, este normal ca banca sa-mi puna ia din salariu si din sa-mi blocheze si contul de salariu, deci ... sa-mi ia tot salariul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:02, 18 Februarie 2014
Pot fi poprite 1/3 din sumele cu titlu de salarii, daca vorbim de o singura executare silita.
Nu v-a luat tot salariul. V-a blocat contul. Duceti o adeverinta de la angajator din care sa reiasa faptul ca acela este contul de salariu si va vor da 2/3 din bani. Contul va ramane blocat. Nu conteaza ce banca e, oricare ar fi procedat la fel.
La care banca? Cea care a facut executarea silita sau cea la care am contul?
Cea la care am contul mi-a oprit inclusiv alocatia copilului. Deci tot ce intra pe acel contul mi se opreste, asa mi-au facut de 2 saptamani.
V-am scris dvs. pentru ca nu stiu incotro sa o iau.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Poprirea pe salariu e o forma de executate, iar pe contul bancar, alta.
Banca a primit adresa de la executor sa va blocheze contul, asta a facut.
Mergeti la executor cu dovada ca in cont v-a intrat salariul si acesta va face adresa catre banca pt a va elibera bani din salariu.
Daca nu va convine sa va plimbati intre biroul executorului si banca, faceti cerere la angajator sa primiti salariu cash.
Multumesc frumos pentru raspuns, trebuie sa caut o solutie cat mai repede.

Alte discuții în legătură

Poprire mai mult de 1/2 din salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! Am contul poprit din luna aprilie 2013, iar din aceasta luna am constatat ca mi s-a oprit 1/3 din salariu de catre angajator si 1/3 din ceea ce mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)