avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Domiciliu nou, buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Domiciliu nou, buletin pierdut

Buna ziua

desi locuies in Bucuresti de mai multi ani , pe buletin am adresa din provincie

recent m-am decis sa schimb adresa, si stiu pasii si actele care sunt necesare

in cazul unei pierderi de CI trebuie mers in provincie si declarat acolo ? ce alte lucruri mai trebuiesc facute in provincie ca apoi sa il fac pe in bucuresti ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:44, 18 Februarie 2014
Va adresati la SPCLEP responsabil domiciliului dv din Bucuresti
Dar pe CI sunt in provincie , nu este nimeni responsabil cu domicilul meu in bucuresti (inca), ati citit macar ce am scris ?
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
cozsmin2, utilizator
Stati de mai multi ani in Bucuresti fara forme legale? Nu trebuie sa va ofuscati, era de bun simt sa se presupuna ca unde locuiti aveti viza de resedinta.
Pierderea cartii de identitate nu se declara niciunde in mod special ci se face atunci cand se merge cu actele pentru una noua. In cazul dvs. daca aveti toate actele mergeti la Evidenta de care apartine noul domiciliu in Bucuresti si veti completa la motivul cererii ''pierdere si schimbare de domiciliu''.

Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin dupa achizitie imobil in2ition in2ition Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un imobil in capitala dar domiciliul doresc sa il pastrez pe adresa parintilor mei din provincie. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu ruxandram ruxandram Buna ziua, Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu. Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite. Cum ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)