avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna seara. Eu lucrez la o firma si sunt insarcinata in 6 saptamani. Firma se inchide incepand cu luna Aprilie. Angajatii vor fi dati in jomas. Eu pot intra din somaj in concediu de maternitate? Specific, daca este necesar ca eu sunt angajata la aceasta firma din luna decembrie, anul 2011.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:00, 19 Februarie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am vazut ca pe acest forum se primesc raspunsuri pe ... Adriana.S.M. Adriana.S.M. Buna ziua! Am vazut ca pe acest forum se primesc raspunsuri pe intelesul tuturor si indraznesc sa întreb si eu ceva: Sunt angajata de la 1 iunie si la ... (vezi toată discuția)
Intrebare - insarcinata, cim pe perioada determinata Andreearoxana13 Andreearoxana13 Buna ziua, sunt angajata din 02.02.2015 pe perioada determinata,(pe postul unei colege care este in concediu de maternitate) respectiv 3 luni, 1 an, 6 luni, pe ... (vezi toată discuția)
Din ccc in ºomaj ALINACARSTEA ALINACARSTEA bună ziua Din 1 martie 2009 pana in 1 martie 2010 am fost in somaj, apoi m-am angajat ca lucrator comercial(din 1 martie, dar CM mi-a facut cu data de ... (vezi toată discuția)