avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392B si termenul de depunere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392B si termenul de depunere

Buna seara,

Imi cer scuze daca raspunsul la intrebarile mele exista deja pe forum, dar am nevoie de ajutorul vostru al tuturor cat mai curand posibil. Astazi am auzit cum ca ar trebui sa depun pana pe 25.02 declaratia 392B, in calitate de traducator (profesie liberala) neinregistrat in scopuri de TVA. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

1) Chiar trebuie sa depun aceasta declaratie? Daca da, este de ajuns sa depun doar declaratia imprimata la AF? Am auzit niste zvonuri cum ca ar trebui depusa si in format electronic, dar nu sunt sigura ce inseamna acest lucru.

2) Ce se intampla daca nu reusesc sa depun declaratia pana pe 25.02? Sunt pasibila de amenda sau doar penalizari?

Multumesc pentru ajutor!
O seara frumosa tuturor!
Ruxandra
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 17:55, 21 Februarie 2014
Buna seara,

www.avocatnet.ro/content/art...

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b an 2013 irinuka2005 irinuka2005 Stie cineva daca in declaratia 392b SE declara si livrarile si achizitiile catre/de la persoane fizice?Termenul de depunere este tot 25 februarie?Se poate ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 392b valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Cum se completeaza punctul V \\"achizitii de la\\" din declaratia 392B pentru PFA neplatitor de TVA ? De exemplu in jurnalul de cumparari totalul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b luminitaflp luminitaflp Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratia 392B daca sunt agent de asigurare si sunt inregistrata la finante ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)