avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Necalificat in contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Necalificat in contractul de munca

Buna!
Lucrez in Oradea la firma de publicitate,am 12 ani de vechime in domeniu si totusi in contractul de munca sunt trecut ca necalificat,pe langa asta eu fac firme luminoase de la A la Z,incepind cu sudura,instalatie electrica,aplicare autocolant etc. Scoala pentru acest domeniu ca decorator reclame sau ceva de genu nici nu exista. Eu am diploma de bacalaureat si atestat de electromecanic auto.Ce se poate face in aceasta situatie? Cum pot sa ma negociez cu patronul ca sa ma treaca cu calificare?
Multumesc.Cu respect Attila
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:11, 23 Februarie 2014
Numai printr-o discute cu acesta va puteti expune problema dvs. Altfel, angajatorul nu are nicio astfel de obligatie.
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cand veti desfasura la societate meseria de electromecanic auto atunci veti putea fi incadrat pe acest post. Daca doriti o calificare aferenta atributiilor dvs puteti sa urmati un curs de calificare din proprie initiativa sau din initiativa angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in munca si salariul liviuconstantinb liviuconstantinb Incepand cu luna februarie am fost angajat intr-o unitate de invatamat cu 5 structuri (5 unitati scolare) ,cu jumatate de norma, muncitor intretinere, adica ... (vezi toată discuția)
Litigiu in munca darmyna darmyna BUNA ZIUA, Voi incerca sa fiu cat mai explicita. In mare voi descrie problema mea. Lucrez la o firma de 20 ani. Ulterior am aflat ca in acte sunt trecuta doar ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)