avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare dauna accident auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare dauna accident auto

Buna ziua. Vreau sa dau in judecata un asigurator pentru neplata unei daune in urma unui accident auto. Accidentul a avut loc pe data de 02.10.2011, in urma caruia s-a intocmit proces verbal, de Politie, din care reiese nevinovatia mea. Asiguratorul, insa, ma invinovateste pe mine sustinand ca este lovitura din spate si nu a vrut sa-mi despagubeasca dauna. Dupa multe incercari, esuate, de intelegere amiabila cu acest asigurator am decis sa merg in instanta. Intrebarea mea este: daca mai pot face acest lucru avand in vedere ca accidentul s-a produs acum 2 ani si 4 luni si care este termenul de prescriptie pentru acest tip de proces. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dosarul de dauna prescris din cauza ca s-a indeplinit termenul prescriptiei extinctive Extassy Extassy Buna ziua, As dori sa aflu si eu daca intadevar termenul de prescriptie extinctive este corect. Si care este cadru legislative. Dosarul de dauna a fost ... (vezi toată discuția)
Provocare accident rutier stoica_b stoica_b Un conducator auto se afla in depasirea unui vehicul, cand auto care depasea a ajuns paralel cu vehiculul depasit, cel care era depasit nu s-a asigurat la ... (vezi toată discuția)
Accident auto - proprietarul nu este de acord cu despagubirea. ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua Fiind implicat intr-un accident auto ca parte pagubita am completat constatul amiabil cu soferul vinovat (acesta recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)