Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp lucrat 12 cu 24, 12 cu 48

Va rog sa-mi spuneti daca pentru un salariat care lucreaza:
- 12 cu 24, 12 cu 48,
- face ture de noapte,in functie de cum cad turele
- lucreaza sambata si duminica, in functie de cum cad turele
- lucreaza in sarbatori legale, in functie de cum cad turele
se considera ca are liber acele 2 zile consecutive intr-o saptamana, conform codului muncii?
Daca ii sunt platite turele de noapte cu spor de 25%, turele din sarbatori legale cu spor de 100%, turele efectuate sambata si duminica sunt platite cu spor de 1%, in conditiile in care se considera ca este indeplinita conditia ca el sa aiba acele 2 zile libere consecutiv in timpul saptamanii, e corect intocmit statul de plata?

Alte discuții în legătură

Buna ziua lucrez ca frigotehnist la o fabrica de inghetata unde ... giovanni lupo giovanni lupo buna ziua Lucrez ca frigotehnist la o fabrica de inghetata unde toata instalatia frigorifica are la baza amoniacul, in ture de 12 ore lucrate cu 24 libere ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti andremaria67 andremaria67 buna ziua!in decembrie 2007 am fost preluati de o firma care ne-a introdus toate sporurile in salariu(inclusiv cel de toxicitate care conform ccmn nu se ... (vezi toată discuția)
Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)