avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat ONRC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat ONRC

Mi s-a cerut ,intr-un proces intre doua persoane juridice,(eu sunt reclamantul) sa obtin dovada sediului si starii de functionare a societatii parate,prin certificat ONRC.In actele pe care le am ,nu figureaza acest certificat,cum fac sa-l obtin si cat dureaza?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: vornicu lumi , utilizator 17:23, 28 Februarie 2014
Certificat constatator de la ONRC, costa 50 ron, se elibereaza pe loc daca il solicitati la ORC unde societatea are sediul, sau in 2 zile daca il solicitati on-line
Pai cum cer eu,reclamantul,certificat constatator pentru societatea parata?In ce calitate?:(
Orice persoana interesata poate solicita certificat constatator din care sa reiasa starea unei firme, nu conteaza daca esti asociat in firma sau nu .... pe cerere trebuie doar sa treceti unde va este necesar certificatul. Probabil ca firma nu este in judetul unde este deschis procesul, altfel ar fi putut instanta sa solicite relatiile la ORC si i se ofereau gratuit.
Corect,parata este din Ilfov.Certificatul il scot de la ONRC Ilfov,da?
Ar fi ideal pt.ca vi se da pe loc. On-line dureaza fiindca se achita cu ordin de plata si este putin mai complicat

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Doresc sa deschid actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor si am inteles ca este posibil sa mi se solicite certificat ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator onrc carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! O societate a actionat in justitie o alta societate, pentru sume neachitate din 2010, cerand starea de faliment. Avocatul spune ca la tribunal ... (vezi toată discuția)