avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... certificat constatator ONRC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

certificat constatator ONRC

Buna ziua !
O societate a actionat in justitie o alta societate, pentru sume neachitate din 2010, cerand starea de faliment.
Avocatul spune ca la tribunal trebuie prezentat un certif. constatator pt. societatea pe care am actionat-o in judecata, certif. in care sa se specifice faptul ca ne este necesar la tribunal, in proces referitor la cererea starii de faliment.
Ati obtinut un asemenea certificat ? Daca da, ce este necesar pt. a-l obtine ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 11:01, 10 Septembrie 2012
In cazul in care societatea in cauza isi are sediul social in Bucuresti, mergeti la ORC Bucuresti (la Piata Muncii) cu o imputernicire de la societate si completati o cerere de eliberare acte unde, la motivul solicitarii certificatului constatator, scrieti pentru tribunal. Daca solicitati eliberarea documentului in regism de urgenta, trebuie sa achitati o taxa la casieria ORC (aprox 40 de lei) si obtineti certificatul in 30 de minute.

In cazul in care societatea in cauza nu are sediul in Bucuresti, mergeti la ONRC (Blvd. Unirii) impreuna cu aceleasi acte ca si mai sus.
Taxa de urgenta este de 45 lei, la Piata Muncii se ridica certificat constatator, eu de la bd. Unirii am primit raspuns ca de anul acesta doar la Piata Muncii se ridica , eventual puteti scrie pe adresa onrc@onrc.ro , in circa 3 zile lucratoare veti primi raspuns.
La Piata Muncii mergeti la et. 1 , luati cerere completati , mergeti cu ea la caserie achitati ,apoi depuneti cererea si veti primi un bilet cu un nr si veti astepta cca 30 min pt eliberarea constatatorului.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator ana_maria1 ana_maria1 Buna ziua! Se poate scoate din Bucuresti ,certificat constatator pentru un pfa platitor de tva din constanta?Sau daca se poate scoate din alta parte?Am ... (vezi toată discuția)
Certificat constator eliberat de orc ContSters60018 ContSters60018 Trebuie sa obtin un astfel de certificat pentru actualizarea datelor firmei mele SRL la una dintre bancile cu colaboram. Trebuie sa am procura semnata de ... (vezi toată discuția)
Insolventa caprice caprice Buna ziua, pt o insolventa la cererea debitorului este nevoie de solicitarea unui certificat constatator de la onrc? (vezi toată discuția)