avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf - solicitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf - solicitare

Buna ziua, am un vecin care mi-a furat un transformator de 8000 lei, trifazic si stiu ca el mi l-a furat , am un prieten care stie dar îi e frica sa se puna martor. As putea sa solicit undeva testul de detectorul de minciuni? Cum sa procedez?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters315787 , utilizator 13:39, 6 Martie 2014
Testul cu poligraful nu este un test obiectiv (sunt multe persoane care "pica" testul din cauza emotiilor si sunt destui care "iau" testul pentru ca au sange rece) si nicio persoana nu poate fi obligata sa-l faca. Valoarea testului depinde foarte mult de persoana examinatorului si de experienta lui. Poligraful este folosit doar de cei care in mod voluntar doresc sa arate ca n-au nimic de ascuns, micsorand oarecum cercul de banuiti. Cam fiecare inspectorat judetean de politie are un poligraf si un psiholog care se ocupa de testare insa, repet, vecinul trebuie sa vrea el sa mearga la poligraf.
Solicitare se poate face la sectia de politie pe raza caruia domicilieaza suspectul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din camera, politia suspicioasa selena_88 selena_88 As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost ... (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)