avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita - poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita - poprire salariu

Buna ziua.
Am un credit la o banca. Inb 2010 mi s-a injumatatit salariul, am facut o cerere pentru ca rata lunara sa fie mai mica, dar nu a fost aprobat.
In acelasi timp aveam mai multe carduri de debit si credit la alte banci. Cu plata la toate cardurile eram la zi. Mi s-a pus poprire pe conturile de pe carduri, si cu toate ca am platit rata lunara, a doua zi dupa plata nu am putut folosi carduyrile.
Acum o banca ce mi-a eliberat card , m-a dat la executare silita. am poprire poe salariu. Am facut contestatie la executare si poprire, nu s-a fixat termen inca, dar cu toate acestea poprirea pe salariu mi se face.

ESTE LEGAL? Mai ales ca nu am avut datorii la bancile ce mi-au eliberat carduri de credit.
Daca am fost la zi cu plata, de ce dansii au luat sumele platite de minbe si le-au virat bancii la care am imprumut? nu mi se pare normal sa isi prejudicieze contarctul si beneficiile care le aveau cu mine in folosul acelei banci cu care am imprumut

ASTEPT UN RASPUNS URGENT DACA SE POATE
Pe conturile de credit, nu se poate pune poprire, banii din cont sunt ai bancii.
Contestatia la executare nu suspenda executarea decat daca ati cerut asta, ati platit cautiune si vi s-a admis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)