avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inregistrare in contabilitate compensarea unor ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inregistrare in contabilitate compensarea unor cheltuieli

buna seara...am o intreprindere individuala de moblier la comanda ,intr un spatiu inchiriat care apartine unei scoli... acest spatiu a trebuit renovat ,iar directorul scolii ne a spus ca ceea ce vom cheltui cu renovarea spatiului ,se va compensa cu chiria acestui spatiu.
va pot spune ca eu am cheltuit 2000 lei cu renovarea ,dar 5 luni nu am platit chiria deoarece am crezut ca se va compensa cu cei 2000 lei cheltuiti pt.renovare.
contabila scolii spune ca nu putem beneficia de aceasta compensare deoarece fiind institutie publica nu poate sa faca aceasta..,,manevra,,....ci ca va trebui sa platesc acei 2000 lei...
va rog din suflet ajutati ma cu un sfat ,deoarece nu este corect sa platesc acesti bani daca eu am renovat spatiul....cum va trebui doamna contabila sa faca aceasta compensare?...ce acte va trebui sa faca?...poate nu se pricepe ,va rog ajutati ma...
multumesc
Cel mai recent răspuns: cris_geany , utilizator 17:24, 7 Martie 2014
va rog imi raspunde si mie cineva?....multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru asociatii culturale cseli cseli Buna ziua. Am infiintat o asociate culturala si vreau sa aflu unele lucruri despre contabilitate. Se depune anual bilantul la sfarsit de an e ok. Dar ... (vezi toată discuția)
Cod caen societate cu 2 actionari arvat_t arvat_t Suntem doi asociati ce detinem o soc.com.avand un singur obiect de act.(respectiv inchiriere spatii comerc) in cazul in care unul din cei doi asoc.vrea sa ... (vezi toată discuția)
Imbunatatire spatiu inchiriat birta birta am un contract de inchiriere de la persoana juridica in care se specifica compensarea chiriei cu cheltuielile de imbunatatire spatiu.care sint inregistrarile ... (vezi toată discuția)