avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina

Buna seara ..Detin un logan achizitionat prin lesing in 2005 si in 2007 l-am platit integral si l-am trecut pe numele meu ..Mai exact aprilie 2007..Nu stiu daca am platit vreo taxa de mediu s-au alta taxa speciala de mediu ..Eu acum doresc sa o vand unei prietene ..Nu stiu daca noul propietar va trebui sa plateasca taxa de mediu ..Si a doua intrebare ,eu imi voi schimba numele pe cale administrativa cat si domiciliu ,,Si aceeasi intrebare daca eu va trebui sa platesc acea taxa de mediu ptr eceeasi masina explicata mai sus ca pe talon va fi vechiul nume si vechea adresa ..Multumesc
Cel mai recent răspuns: PaxinoNicolae , utilizator 20:45, 13 Martie 2014
Daca nu ati platit vreo taxa speciala, la vanzare, noul proprietar va trebui sa plateasca timbrul de mediu cf. OUG nr. 9/2013!
Dar eu va trebui sa platesc taxa de mediu daca va trebui sa imi schimb numele de pe talon cat si adresa de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste taxa auto pentru masina noua, inmatriculata in aprilie 2007? iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua As vrea sa vand un autoturism Dacia, inmatriculat prima data in aprilie 2007. La momentul acela nu s-a achitat taxa auto. Acum, la schimbarea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism din 2009 bog-dan bog-dan Buna ziua, Am cumparat in anul 2009 un autoturism Dacia Logan (nou). In prezent as vrea sa il vand si as vrea sa stiu daca persoana care va achizitiona ... (vezi toată discuția)