Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil ipotecat anterior

Problema este urmatoarea: am facut un imprumut Prima Casa pentru care evident am garantat cu apartamentul achizitionat. La scurt timp, mi s-a pus poprire pe conturi de catre un executor judecatoreesc datorita unei decizii definitive si irevocabile conform careia eram obligat sa platesc o suma uriasa in solidar cu o persoana ce nu mai poate fi gasita.
Intrebarea este urmatoarea: banca la care am imprumul pentru casa este obligata sa scoata licitatie imobilul daca i se solicita de catre executor? Sau are posibilitatea sa nu accepte o astfel de cerere?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:52, 16 Martie 2014
Nu banca scoate la vanzare imobilul, ci executorul. Oricine vatamat de executare, poate face contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa in baza articolului1800 pct.2 cod civil cristiancsv cristiancsv in baza unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile am demarat procedura de executare printr-un birou executor.persoana executata are garantat un ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita si urmari ulterioare ! daniellc daniellc Buna ziua ! Sunt in urmatoarea situatie nefericita si va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri : Am un credit mare in CHF garantat cu imobil , am o firma ... (vezi toată discuția)