Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

am depus azi dosarul pt iesire la pensie si de la firma a spus ca o sa mai lucrez pina cand o sa primesc decizia. in acest caz mai am calitate de asigurat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 27 Aprilie 2009
Da
Inocentia
Sigur ca da.
daisa a scris:

am depus azi dosarul pt iesire la pensie si de la firma a spus ca o sa mai lucrez pina cand o sa primesc decizia. in acest caz mai am calitate de asigurat?

In continuare, aveti calitatea de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca -la pensie carabela_anca carabela_anca Mama mea a iesit la pensie anul acesta conform limitei de varsta. A depus la Casa de pensii dosarul de pensionare in februarie. Printre actele necesare la ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala stefimit stefimit Buna ziua. va rog sa-mi precizati si mie .Am fost pensionat pe caz de boala incepand cu data de 01.04.2013.Am depus dosarul la pensii si dupa 3 luni am primit ... (vezi toată discuția)