avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proces Hipermarket
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proces Hipermarket

As dori sa actionez in justitie un Hipermarket precum si persoanele vinovate de faptul ca in mod eronat ca urmare a unei confuzii si a neprofesialismului personalului am fost interpelat (eufemistic spus) ca am introdus in buzunarul de la geaca proprii ochelari de soare;intrucat scuzele cerute verbal(dupa constatarea erorii comise de operator) nu ma satisfac consider ca umilinta suferita precum si afectarea imaginii personale si a propriei demnitati ma determina sa cer daune morale celor responsabili;am cerut ancheta conducerii magazinului dar vreau sa merg pana la capat. In strainatate asemenea gafe descalifica un magazin serios si produce daune de imagine adesea irecuperabile.

Doresc sa solicit asistenta juridica privata in eventualitatea in care actiunea mea nu este considerata minora sau ridicola


Interventie moderator: conform regulamentului de forum, identificarea unor persoane juridice ori fizice nu este de dorit. Multumesc pentru intelegere.


Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 20:36, 23 Martie 2014
Actiunea dvs. in justitie nu ar fi ridicola, dar ca simpla opinie personala, va sfatuiesc sa nu pierdeti timpul prin instanta pentru ca va trebui sa dovediti eventualul prejudiciu de imagine suferit, lucru destul de dificil de realizat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea in cazul unei actiuni de chemare in judecata Dima Ana Dima Ana La sfarsitul anului trecut matusii mele i-au fost incalcate mai multe drepturi cu privire la viata personala, a demnitatii umane, dreptul la propria imagine, ... (vezi toată discuția)
Daune morale dariedaniela dariedaniela buna ziua! avem urmatoarea situatie:am avut o restanta la o firma de leasing pe numele sotului,aceasta suma a fost transmisa unui executor judecatoresc si ... (vezi toată discuția)
Ranirea grava a demnitatii personale. denisa90 denisa90 Un coleg de facultate mi-a zis de fata cu colegii ca \\\\"Vreau sa te fxxx pana cand iti sar masele din gura\\\\". Pot sa-l actionz in instanta? As avea ceva ... (vezi toată discuția)