Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza flotant: certificat de nastere copil, depunere acte alocatie si concediu crestere copil

buna ziua.Daca avem viza de flotant putem scoate certificatul de nastere al copilului de la primaria orasului unde avem viza?iar depunerea actelor pentru alocatie si concediu de crestere al copilului unde le depunem?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: damian-alina , utilizator 19:00, 25 Martie 2014
Cel mai repede il obtineti de la locul nasterii copilului insa nu inteleg: l-ati pierdut deja sau de ce intrebati atat de repede (pare ca abia ati nascut)?

Daca nu il mai aveti puteti depune cererea si la locul de resedinta (aici unde aveti viza de flotant, cum ziceti dvs.) insa dureaza pana la 30 de zile sa il obtineti si s-ar putea sa aveti probleme la depunerea dosarelor.
nu am nascut ,urmeaza in maxim o saptamana,doar ca adresa de pe buletine e in alt judet,si sunt nedumerita cu declararea copilului si depunera dosarului pt ccc.unde ma ia in considerare unde am pusa viza sau la domiciliul de pe buletin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in evidenta nou nascut florinam florinam Buna ziua! Am si eu o intrebare, careia nu-i gasesc raspuns singura. Eu si sotul meu nu avem aceeasi adresa pe actul de identitate, insa avem viza de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci copil! GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs. cat mai repede posibil daca se poate. Sunt divortata,de 5 ani iar in hotarare scrie ca ,copilul minor are domicililu la ... (vezi toată discuția)
Obtinere c.i minor GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs. cat mai repede posibil daca se poate. Sunt divortata,de 5 ani iar in hotarare scrie ca ,copilul minor are domicililu la ... (vezi toată discuția)