avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intocmire cerere recuperare concedii medicale Fnuass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intocmire cerere recuperare concedii medicale Fnuass

Buna ziua!

Se poate sa-mi spuneti va rog daca am intocmit bine cererea pentru recuperarea banilor de la FNUASS?

Am urmatoarele date:

Luna ianuarie - 4 concedii medicale

Indemnizatii suportate de catre angajator - 151 + 126 = 277 lei
Indemnizatii suportate de catre Fnuass - 211 + 91 + 158 + 254 = 714 lei
Total contributii pentru concedii si indemnizatii suportate de angajator - 304 lei.

Am completat cererea in felul urmator:
Către Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti

Unitatea ...................................................................,cod fiscal .................., cu sediul în localitatea .................., str. ...............................................nr. ......, b....., sc. ..., et. ..., ap. ..., sectorul .........., cont ........................................................., deschis la Banca ...................................., vă rugăm a ne vira suma de 410.......... ..............lei, reprezentând diferenţa dintre suma indemnizaţiilor cuvenite (tip indemnizaţii):
- J1 incapacitate temporară de muncă 410.................... lei;
- J2 prevenire îmbolnăvire ...............................lei;
- J3 sarcină şi lăuzie .............................. lei;
- J4 îngrijire copil bolnav .............................. lei;
- J5 risc maternal ............................... lei;
şi contribuţia de concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate datorată de angajator pe luna/an ianuarie după cum urmează:
- totalul cuantumului prestaţiilor de suportat din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru concedii şi indemnizaţii plătite pe luna an.ianuarie , suma: 714............... lei;
- totalul contribuţiilor pentru concedii şi indemnizaţii datorat de angajator pe luna/an ianuarie....., suma: 304........ lei;
- totalul sumei de recuperat de la Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru concedii şi indemnizaţii pe luna/an ianuarie, suma: .410.... lei.
La prezenta cerere depunem un număr de 4... certificate de concediu medical aferente lunii/anului ianuarie.................... pentru care se solicită restituirea sumelor.
Ne asumăm răspunderea pentru realitatea datelor prezentate mai sus şi pentru corectitudinea determinării drepturilor de indemnizaţii sociale de sănătate.
Anexe:
- centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii/anului ...................

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Completare cerere recuperare sume fnuasa Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am urmatoarea situatie suma suportata angajator 153 lei si suma suportat fnuass 182 lei si contributie concedii in luna respectiva 60 lei suma ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale marianapirvu marianapirvu am un salariat angajat din august 2011, pe lunile decembrie,ianuarie si februarie a fost in concediu fara plata, iar din martie,aprilie ,mai este bolnav de ... (vezi toată discuția)
Cerere recuperare fnuass_2013 dupa termenul de 90 de zile? tasha8708 tasha8708 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu s-a depus cerere de recuperare FNUASS in cele 90 de zile de la data la care a fost concediul medical. Pot depune in ... (vezi toată discuția)