avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere gresita in c.f.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere gresita in c.f.

Saptamana aceasta mi-am procurat toate actele sa vand o garsoniera , cand am ajuns la notar cu cumparatori, S-a ivit o problema complicata. extrasu de carte funciara scos de d-na notar era pe numele meu, dar adresa nu corespundea unde stau eu. era in bl x1 str au... nr3 ap 41 Dar eu stau in blocul vizavi strada am--- nr2 bl x2 ap41. M-am dus la cadastru si acolo mi-o corfimat ca sunt inscris in bl x1 cu nr top --19/S si celalt propritar este inscris in nr top --18/S bl x2 #-o
in actul meu original de v-c este trecuta adresa unde stau si nr top --19/S din celalalt bloc
Schita garsonierei am scoso de la c.f. saptamana aceasta, acolo este scris numele primului proprietar si adresa actuala unde stau bl x2
Cum de s-o putut intabula asa pana acum.
Ce ar trebui sa fac sa pot sa vand imobilul?
va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
ContSters318067, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:07, 29 Martie 2014
Intai indreptatea erorilor din contract, apoi la BCF, apoi vanzare.
Cine le poate indrepta erorile din contract?
Mergeti intai la notarul care v a autentificat contractul de vanzare cumparare prin care dvs ati achizitionati si indreptati akolo eroarea si apoi la cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat cu probleme looneytunx looneytunx Buna ziua. Lucrez la o firma de cadastru si m-am lovit de urmatoarea problema: - Proprietarul X1 si X2 (sot si sotie) detine teren cu doua constructii ... (vezi toată discuția)
Mostenire armataa armataa Am si eu urmatoarea speta: in urma bunicilor din partea tatalui au ramas trei mostenitori, toti in viata. Au facut succesiunea iar mostenirea a fost impartita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tocmai am achiziționat un apartament. după ce am ... Gyaa Gyaa Bună ziua. Tocmai am achiziționat un apartament. După ce am semnat contractul de vânzare cumpărare, acasă am văzut ca este trecută adresa imobilului ... (vezi toată discuția)