avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnscrisuri false depuse in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnscrisuri false depuse in instanta

buna seara,
la judecarea cauzei ,,contestatiei la executare '', s-a constituit parte vatamata o SC la care debitorul este asociat unic, desi imobilul supus executarii silite ( respectiv am fost reintegrata in bunul comun, sa locuiesc pana la solutionarea definitiva a dosarului de partaj, titlul executoriu fiind o hotarare judecatoreasca irevocabila ), in imobil desfasura activitate economica SC, dar aceasta nu detine nici un fel de titlu locativ si nici nu exista vreun act prin care sa fi dobandit drept de proprietate.In incercarea de a demonstra ca imobilul respectiv nu este bun comun si ca face parte din patrimoniul SC, a falsificat diferite acte din documentatia intocmita pentru obtinerea autorizatiei de construire, am fost la arhiva Primariei si am ridicat de acolo doc. originale, se vede foarte clar toate diferentele.Ce trebuie sa fac la urmatorul termen pt. a explica instantei ca nu sunt de acord cu inscrisurile depuse de catre contestatori si ca sunt false.Nu am avocat, ma reprezint singura.As dori niste detalii despre cum as putea sa formulez note de sedinta referitor la probele respective.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mvio79 , utilizator 16:02, 2 Aprilie 2014
depunerea plangerii penale - inscrierea in fals - fals in inscrisuri ,
apoi cu plangerea inregistrata la parchet faceti o copie si depuneti la dosarul contestatiei si solicitati suspendarea cauzei pana la finalizarea dosarului penal .
multumesc pentru raspuns. La dosar o depun prin Registratura sau in sala de sedinta ?este nevoie sa mai depun si note scrise prin care sa spun ca nu sunt de acord cu probele respective si sa expun motivele pt care le consider false ?ma puteti ajuta cu un model de note scise ? am termen peste 2 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptarea de acte la dosar fara a se lua in calcul ca reclamanta acuza ca acele acte sunt false roman_printre_romani roman_printre_romani In cadrul unui proces, in care reclamata acuza desfacerea contractului de munca fortat prin art. 247-252 (Reclamanta a fost lovita de un coleg in biroul ... (vezi toată discuția)
Ajutor / incheiere de sedinta integrity integrity m-am inscris in fals cu mai multe inscrisuri, printr-o cerere scrisa; dupa inscrierea in fals, am spus instantei ca rectific cererea, in sensul ca pentru un ... (vezi toată discuția)