avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Mai exista vreo speranta?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Mai exista vreo speranta?

Un cunoscut a pierdut procesul de granituire cu vecinul sau (9 ari din parcela sa)desi titlul de proprietate dovedeste ca suprafata este a lui.a facut si recurs si cereri de stramutare si contestatie in anulare dar toate au fost respinse pentru ca influenta vecinului a fost mai mare.
precizez ca hatul ce delimiteaza proprietatile nu a fost modificat de mai bine de 100 de ani iar vecinul,atunci cand si-a intabulat terenul,a mai adaugat 9 ari de la acest cunoscut.
ce se mai poate face? ordonanta presedintiala? cedo?
Cel mai recent răspuns: sandu67 , utilizator 17:23, 3 Aprilie 2014
Sansele dvs sunt extrem de reduse(ca sa nu spun zero)CEDO NU este o instanta care rejudeca cazurile solutionate de o instanta nationala ci doar verifica incalcarea unor drepturi prevazute intr-o conventie.Incercati sa faceti un calcul si este posibil sa observati ca au fost cheltuiti mai multi bani decat valora terenul.(mai ales daca este teren arabil)
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
e vorba de curte si nu de un teren arabil din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revedicare teren vasilix vasilix casa si gradina unde locuiesc sunt constituite cadastral din pf. 183/1 si 183/2. inainte de revolutie am avut lot ajutator. Vecinul nefiind colectivist avea ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)
Speta: incalcare teritoriu (teren) paulbradatan paulbradatan Buna ziua. Detin o parcela,cu acte in regula, intabulata. Un vecin si-a construit gardul si pe o parte din terenul meu, suprafata de care ma priveaza in ... (vezi toată discuția)