avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare anuala a salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare anuala a salariatilor

Buna ziua.
Sunt intr-o situatie din care nu prea stiu ce sa fac, cat mai legal posibil, si anume:
-sunt sef de birou in subordinea directorului economic, la o societate cu capital de stat din subordinea Consiliului Local;
-din anul 2008 si pana in 2013,de cand sunt evaluat am luat atat la testul scris cat si la evaluarea calitatilor (care se fac cu note de la 1 la 10), note peste 9;
-in cursul anului 2013 am avut niste "meciuri" atat cu dir. economic cat si cu fostul director general (actual dir. tehnic), pentru niste fapte si actiuni in care aratam realitatea si niste ilegalitati comise; - chiar a specificat dir. ec. in urma unui meci, ca oricum la el este pixul, si de fata cu subordonatii din cadrul biroului meu, a facut acesta remarca!!
-cum era de asteptat la evaluarea activitatii pt. anul 2013, am fost notat atat la scris cat si la performante cu o nota de 5,50!?. Binenteles ca am contestat in termenul legal de 5 zile, dar pana sa expire acele 5 zile in care trebuia sa aflu raspunsul am fost operat iar acum sunt in concediu medical!!
Care sunt procedurile si cum sa demonstrez ca acesta evaluare a fost subiectiva, cu scopul clar de a ma umili si injosi. Mentionez ca in 2013 nu am avut nici o abatere disciplinara, fiind ca si activitatate cel putin la nivelul anului 2012!!
Daca nu voi fi multumit de raspunsul la contestatie, pot actiona in instanta (dir. economic sau societatea), ma pot adresa Consililui Local, Consiliului de Administratie, etc??
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 12 Aprilie 2014
Daca raspunsul la contestatia facuta conducatorului institutiei nu va satisface, atunci aveti posibilitatea sa va adresati instantei de judecata.
Multumesc mult!! Dar pe cine actionez in instanta: societatea sau dir. economic?
Sarbatori fericite!!
Se actioneaza in judecata angajatorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de atacare in instanta a rezultatului evaluarii anuale carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Doresc sa stiu daca este stipulat undeva care este termenul de a ataca in instanta, la tribunal, rezultatul evaluarii anuale pentru salariatii unei ... (vezi toată discuția)
Contract comercial carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Am incheiat un contract cu o firma din Ucraina pentru niste piese la un motor! Urmeaza sa fac o plata in avans ! Eu ca si director economic ... (vezi toată discuția)
Schimbare din functie carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Din data de 20.03.2014 sunt in concediu medical pentru o operatie complicata. In data de 18.02.2014 in urma evaluarii anuale a personalului (fiind ... (vezi toată discuția)