Buna ziua!La inceputul anului am apelat la o avocata ca sa ma ajute sa rezolv problema cu inmatriculatul unei masini!Mi-a fost recomandat de catre un prieten am ajuns la ea la birou si am inceput sa discutam!Mi-a zis ca putem sa rezolvam problema si sa dam Statul Roman in judecata pe motiv ca taxa de mediu este abuziva!Toate bune si frumoase!Doamna avocata mi-a cerut o taxa cam piperata in valoare de 500 euro pentru tot deranjul!Zilele trecute am verificat pe portal just si am observat ca dosarul a fost anulat!M-am dus la doamna avocat si am intrebat-o ce s-a intamplat cu dosarul si ea mi-a zis ca nu e dosarul meu e a altui reclamant cu acelasi nume...O mare minciuna!Am fost la Tribunal si am cerut dosarul la studiu si am vazut ca dosarul a fost anulat pentru ca ea nu a platit taxa judiciara de timbru!Si a redeschis un nou dosar fara stirea mea si fara sa ma anunte de aceste probleme!Cand m-am intors de la Tribunal si i-am zis ca dosarul a fost anulat pe motivul neplatii taxei de timbru ea a zis"Daca dumneavoastra spune-ti ca este dosarul dumneavoastra eu nu ma contrazic dar va zic eu ca nu este"Cata nesimtire poti sa ai!Eu vreau acuma sa ma duc sa fac o plangere la Barou pentru lipsa de profesionalism si nerespectarea indatoririlor de avocat!Imi puteti da un sfat cum sa procedez?Va multumesc!
Nu cred ca veti gasit aici ajutorul. Nu printre alti avocati. Daca dvs. credeti ca avocata nu a procedat corect, asa cum ati spus, mergeti la Barou...insa va sfatuiesc sa va concentrati pe dosarul nou format...
Da inteleg foarte bine situatia si este normal sa nu gasesc ajutor printre alti avocati pentru ca nimeni nu se implica in asa ceva!Dar cum sa ma concentrez asupra noului dosar cand doamna avocat m-a prejudiciat in aceste 3 luni de zile si acum cand a intentat un nou dosar eu va trebui sa astept inca o lunga perioada de timp,iar eu nu ma pot folosi de masina pentru ca ea nu si-a facut datoria de avocat si eu consider ca nu era greu sa plateasca o taxa!!Nu mi se pare corect!!Si nu mi se pare corect sa ma minta si sa imi spuna ca acel dosar nu este al meu..Ea e constienta ca a facut o greseala!
Situatie neplacuta
JohnDoe30
Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pe care nu stiu cum sa o gestionez, asa ca am sa apelez si la parerea dumneavoastra.
Sunt divortat de ... (vezi toată discuția)